HOE IK BEGONNEN BEN

Ik ben Tigo van der Heijden, eigenaar van Builth coaching en personal training Deurne. Builth coaching is vrij recent opgericht, namelijk op 6 September 2019, maar ik werk al langere tijd als coach in deze Business! Mijn fitnessjourney begon al vroeg. Vanaf 15,5 jaar ben ik al aan het trainen. Vanaf het begin stopte ik vrijwel alle vrije tijd die ik had in het leren van alles wat mij kon helpen “bigger, stronger, faster” te worden. Maar toch was ik opzoek naar meer. Na mijn Fitvak A opleiding ben ik mezelf op eigen houtje verder gaan ontwikkelen tot ik besloot mijn eerste wedstrijd te gaan doen: de SAP cup in 2017. Voor mij een zeer speciale wedstrijd. Deze zwaar bevochten strijd werd wel met 2x een 1e plek beloond. Mijn mooiste prestatie ooit! Die prep was erg zwaar, maar toen ik eenmaal die bekers in mijn handen had wist ik het: Dit is mijn sport!

MIJN EIGEN TRAINING

Kort daarna begon ik met de ‘Menno Henselmans PT course’ en begon ik mijn eerste clienten te coachen, ondertussen heb ik de cursus succesvol afgerond en ben ik mezelf aan het verdiepen in andere werkwijzen, ik sta open voor informatie maar kijk er erg kritisch naar, dingen zelf uitproberen en zien hoe het lichaam daarop reageert is iets van de spannendste en interessantste dingen in mijn ogen! In deze tijd heb ik al heel veel mensen naar hun doelen toe geholpen! (take a look at the transformations) Anderhalf jaar verder wilde ik de uitdaging aan om voor mezelf te beginnen en mijn eigen bedrijf op te starten… En hier sta ik dan! als Coach en personal trainer in mij

WAAROM IK JOUW COACH BEN!

In mijn tijd in deze business ben ik er wel achter gekomen hoe veel ik ervan hou om mensen, maar vooral de clienten die hun vertrouwen in mij plaatsen, te helpen. Als we dan samen een doel bereikt hebben wat we X aantal maanden geleden hebben gesteld…..Wauw onbeschrijfelijk is dat gevoel! Gepassioneerd, gedreven, perfectionist, hongerig naar succes, kennis en het oprecht geven om mijn clienten, zijn de karakteristieken die mij denk ik wel het best omschrijven…. But why hear from me when you can try for yourself!