Je bekijkt nu Danique van Arooij

Danique van Arooij

Na

Voor

DANIQUE VAN ANROOIJ

Builth Coaching heeft mij zo veel meer gebracht dan ik van te voren had gedacht.

De overstap om in mijzelf te investeren door coaching vond ik niet geheel makkelijk. Ik trainde al 3 jaar en had zelf veel kennis opgedaan, ik dacht dat ik al veel wist. Tot dat ik op een gegeven moment naar een echt doel wilde trainen en merkte dat ik niet echt verder kon met de middelen die ik had. Door voorgaande coaches en online theorieën had ik een ongezonde relatie ontwikkeld met voeding. Ik was erg obsessief bezig met veel cardio, veel eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten en vetten. 

Na een tijdje kwam ik bij Tigo met wat vragen. Ik had al af en toe contact met Tigo over voeding en training. Veel coaches zijn Tigo voor geweest, maar de connectie, betrokkenheid en knowhow bij BuilthCoaching overtreft na mijn zeggen iedereen. 

Gedurende de coaching heeft Tigo mij veel bijgeleerd. Zodat ik ook weet waarom ik bepaalde supplementen in mijn schema heb en wat de werking hiervan is. Ook ben ik zoveel wijzer geworden in trainings technieken en combinaties van spier groepen. Door BuilthCoaching heb ik mijn doel om aan een wedstrijd mee te doen makkelijk behaald. Door Tigo heb ik een gezonde relatie met voeding en hierdoor niet obsessief of bang om dik te worden. Hij heeft mij vertrouwen gegeven. Dit vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat ik als atleet me altijd heb gehouden aan de doelen waardoor er een top resultaat is ontstaan die ik in mijn eentje niet had kunnen behalen. 

Gedurende de coaching heeft Tigo altijd oog gehad voor persoonlijke kwesties en heeft hij ontdekt dat ik lactose intolerant ben. Dit heeft mij erg veel positiefs gebracht in het dagelijks leven. Tigo zit als geen andere coach bovenop zijn atleten en zet hun gezondheid, doel en proces erg hoog op zijn prioriteiten lijst.

Kortom, ik ben enorm blij en dankbaar dat ik mijzelf Builth Atleet mag noemen!