Je bekijkt nu Remco

Remco

Na

Voor

Remko

Toen ik bij Tigo begon met coaching had ik ongeveer 3 jaar zelf ervaring opgedaan in de sportschool. Het doel wat ik voor ogen was om 3 maanden coaching te doen en flink massa opbouwen. Ik kwam er al heel snel achter dat het niet ‘even’ massa opbouwen is. Wat komen er ontzettend veel dingen om de hoek kijken waar ik nooit aan had gedacht. De eerste paar weken voelde ik mezelf gewoon bezwaard omdat ik elke dag wel 10 vragen had, maar waar ik wel elke keer snel antwoord op kreeg.

De fundering moest worden gebouwd zei Tigo. Ik dacht dat ik die na 3 jaar zelf sporten in de sportschool wel wat had opgebouwd en dat ik hard trainde. Na de eerste Personal training kwam ik daar wel op terug. Wat een bizar verschil zat er in mijn eigen training en een training met Tigo ernaast. Elke keer na een Personal training zetten ik weer een flinke stap vooruit. De gezelligheid mocht ook zeker niet ontbreken, tijdens alle trainingen en gesprekken altijd veel gelachen en serieuze gesprekken gehad. Dit maakte de coaching zo persoonlijk en goed dat ik inplaats van 3 maandjes er 7 maanden coaching van heb gemaakt. Niet alleen voor de gezelligheid natuurlijk maar elke keer dacht ik: er is nog zoveel te leren ik blijf nog een maandje.

Nu na 7 maanden valt er nogsteeds heel veel te leren maar voelt het goed om zelf verder te gaan om weer te kijken welke stappen er echt gemaakt zijn. Hier word ook goed naartoe gewerkt zodat je helemaal klaar bent om met goede plannen zelf verder te gaan. Al met al. Ontzettend fijne coaching bij een coach met veel verstand, passie en die altijd alles zou uitzoeken waar je tegenaan loopt om tot een oplossing of beter resultaat te komen om progressie te boeken.