BUILTH COACHING

Jouw gegarandeerde plan voor progressie.

De combinatie van passie en kennis verwerkt in een persoonlijk traject is wat zorgt voor ongekende resultaten!

Resultaat gedreven

Resultaat staat aan de voorgrond van de coaching, progressie zal centraal staan in ons traject waarin we meedogenloze progressie nastreven.

Ik ben er allergisch voor om progressie te laten liggen, daar waar die voor onze neus ligt.

Gepassioneerd

"Passie voor progressie", Dat is de lijfspreuk van Builth, ik heb een vurige passie om met mijn atleten naar hun doel te werken, als jij die passie niet deelt pas je niet binnen Builth.

Persoonlijk

Builth coaching is persoonlijk, persoonlijk aangepast gaat hand in hand met optimaal resultaat, wat voor én bij jou past is onze weg naar progressie, geen cookie cutter plans. Persoonlijk.

TRANSFORMATIES

Bekijk welke transformaties je voorgingen!

Hoe gaan we jouw resultaten behalen?​

Progressie is het doel

Resultaat komt niet voor niks, daarvoor hebben we een combinatie van hard en slim werk voor nodig, met die combinatie kunnen we grootse stappen maken! Dát en nog veel meer, ga ik je leren!

Meer dan alleen een voeding en trainingsplan

In échte coaching zijn de plannen die je krijgt maar een klein deel van de waarde/inhoud van de coaching, we nemen alles onder de loep, alles waar te optimaliseren valt, en dat presenteert zich niet alleen in de sportschool maar ook in je slaap, energie, zelfvertrouwen en krachtige lichaam!

"Online" coaching

Online  omzeilt het probleem van tijd en plaats, we kunnen waar dan ook, wanneer dan ook connecten om uit elke situatie het meest optimale  te halen, elke dag van de week!

Educatief

Ik geloof erin dat je iets pas optimaal kan doen als je het snapt én kan toepassen, in mijn coaching steek ik veel tijd om uit te leggen wat we doen en waarom we het doen, zo kunnen plannen nog beter tot uitvoering komen.

Coaching is communicatie

We communiceren meerdere keren per week, zowel door wekelijkse checkins als via whatsapp, zo lopen de plannen altijd in 1 lijn met de doelen wie we hebben gesteld en de resultaten die we willen behalen. Naar mijn mening moeten plannen altijd in lijn lopen met onze doelen, door de korte lijntjes kunnen wij hier meteen in schakelen waar nodig!

Online meetings

Wanneer nodig, niet periodisch, daar geloof ik niet in. Maar meteen als het nodig is…dat heeft nut! Dan schakelen we meteen om; zo lossen we meteen problemen op, perfectioneren we dieet en training en en spreken we plannen/doelen door. zo werken we altijd optimaal.

Builth-COACHING

Ik ben een coach met passie die veel van je zal vragen, maar ook heel veel terug zal geven!

Passie voor progressie

Progressie is onze drijfveer, maar die komt niet zomaar aanwaaien, daarvoor combineren wij de 2  factoren die in mijn opinie het meest voor resultaat zorgen, KENNIS en HARD WERK. We gaan leren om hier het meeste uit te halen. 

PASSIE is hetgene dat ervoor zorgt dat we elke dag op komen dagen.

core Builth 2-min

Hoe begin ik?

1. aanvraag en selectie

Je stuurt een aanvraag door middel van het formulier, ik kijk hierbij of je binnen Builth coaching past
en dan plannen we een intake in.

2. Intakegesprek

In het intake gesprek gaan we jouw doelen dieper bespreken, een plan opzetten, de coaching workflow bespreken en het geeft de kans om al jouw en mijn vragen te beantwoorden.

3. start samenwerking

Je vult het intake formulier in, vanaf hier start de coaching en gaan we samen aan de slag,

binnen 48uur ben je up and running met je plannen!