Builth CoachingCoaching By Gemma Deurne - Builth - de coach voor jouw dreambody Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Coaching by Gemma

Coaching by Gemma

Wil jij zelfverzekerder worden, groeien op fysiek en mentaal vlak en eindelijk jouw dreambody realiseren maar ben je nog zoekend hoe je dit moet aanpakken? Dan is mijn coaching iets voor jou!

 

Laat mij je helpen jou je grenzen te verleggen en in te laten zien dat je meer kan dan je in eerste instantie denkt. Dit zijn dingen die krachttraining mij geleerd hebben en dingen die ik graag aan jou wil overbrengen! Ik wil samen met jou aan jouw doelen werken en deze samen bereiken.

 

Ik hou van een no-nonsense aanpak en wil jou ook zelf leren hoe je de beste keuzes kan maken. Geen one size fits all, iedereen is uniek en ik vind dat je hier als coach ook naar moet handelen en in investeren. Ik heb een passie voor training en voeding, ben betrokken, enthousiast en heb super veel zin om samen met jou deze journey aan te gaan en jou te helpen richting jouw dreambody!

 

Ik ben ook actief in de bodybuilding wedstrijdwereld wat mij ook veel ervaring heeft laten op doen op zowel fysiek als mentaal gebied. Ondertussen heb ik al 9 wedstrijden gedaan en heb diverse prijzen op mijn naam staan, daarnaast volg ik ook de Menno Henselmans PT course en verdiep ik me in mijn vrije tijd graag in literatuur die betrekking heeft op voeding en krachttraining.

 

Deze ervaring wil ik graag samen met jou in de praktijk toepassen, en hierdoor samen jou doelen visualiseren en waarmaken! You ready? I know i am!

99

Gemma's coaching-algemeen

Stap 1 is gemaakt, jij hebt namelijk besloten om met mij in zee te gaan en samen te gaan werken richting jouw droomfysiek! Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werking? Om niet zomaar in het wilde weg te werken, werken wij doelgericht met een plan van aanpak, om zo efficiënt en doelgericht te werk te gaan.

Ten eerste begin je met het invullen van een vragenlijst. Dit doe je zodat ik jou beter kan leren kennen. Dit vind ik erg van belang omdat alle mensen verschillend zijn: wat voor de één werkt kan voor de ander juist een enorm obstakel zijn en vise versa. Deze vragenlijst is daarom vrij uitgebreid en hier komt ook jouw doelstelling aan bod. Vaak weet je al een beetje waar je naartoe wilt, maar uit mijn ervaring blijkt dat je meer resultaat boekt wanneer je een concreet doel weet te stellen. Vind je dit nog lastig? Geen probleem, ik brainstorm graag met je mee!

Nadat ik jouw vragenformulier heb ontvangen ga ik aan de slag, en ga ik jouw trainings- en voedingsplan opstellen. Hoe deze er uit zien zal bij elke atleet erg verschillend zijn omdat deze zijn afgesteld op jouw persoonlijke behoeftes. Je gaat aan de slag met de schema’s, en bij eventuele vragen of moeilijkheden kan je mij contacten via e-mail of WhatsApp. Heb je mij voor 22.00 uur gemaild dan krijg je dezelfde dag response. Voor kleine spoed vraagjes tussendoor is het sturen van een What’sAppje een optie. Deze beantwoord ik sowieso binnen 24 uur, maar wanneer ik de mogelijkheid heb natuurlijk zo snel mogelijk zodat jij direct antwoord hebt en niet vastloopt!

Daarnaast is het mogelijk om fysieke checkups met mij in te plannen. Hoe vaak dit is ligt aan jouw behoefte, maar mijn richtlijn is om jou één keer per maand in levende lijven te zien om jouw voortgang, progressie eventuele obstakels te bespreken. Eventueel vaker of minder vaak gaat in overleg, en heeft ook te maken met jouw voortgang en behoeftes. Op deze manier houden we de coaching persoonlijk, een aspect wat ikzelf erg belangrijk vind binnen mijn coaching.

Progressie hou je bij door het dagelijks invullen van een online bestand. Hier in kan ik zien wat jouw gewicht doet, hoe jouw trainingen gaan, hoeveel calorieën jij eet en hoe het met jouw persoonlijke gesteldheid is (denk bijvoorbeeld aan stresslevels, slaap, etc.). Zo kan ik dagelijks met jou meekijken, en eventueel bijsturen zonder dat hier bericht van jouw kant nodig is.

Doordat wij van beide kanten actief zijn, zorg jij ervoor dat ik jou kan helpen om het maximale uit jezelf te halen!

Inschrijfformulier

Spreekt mijn coaching jou aan, ben jij benieuwd of ik de juiste coach voor jou ben of wil jij direct met mij aan de slag gaan? Stuur dan jouw applicatie in, en ik kom zo spoedig mogelijk op je terug! Dit is geheel vrijblijvend, je tekent nergens voor. Intakegesprek op locatie, belafspraak of Skype gesprek is in overleg ook mogelijk, dus wanneer jij interesse hebt, stuur een mailtje zodat we samen kunnen zien of en wat ik voor jou kan betekenen!

*Elke mail zal binnen 1 dag, maar vaak zelfs binnen enkele uren worden beantwoord… heb jij dan nog geen mail ontvangen? kijk dan in je spam of reclamebox…daar zal deze dan waarschijnlijk in staan!*

Coaching by Gemma Deurne Coaching by Gemma Deurne Coaching by Gemma

 Deurne