Builth Coaching Builth Coaching - Physique / offseason prep coaching voor jouw doelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Builth-Coaching

Builth Coaching- Part1

Je gaat samenwerken met mij! Ik ga jou voorzien van plannen, je krijgt van mij jouw feedback, je hebt met mij je wekelijkse check-ins en je check-ups, en wij gaan samen doelen bereiken die jij nooit voor mogelijk hebt gezien!

 

Om te beginnen komen we in contact omdat jij mij gekozen hebt als jouw coach, dan zullen we een intakegesprek regelen. Dit kan zowel in real life(voorkeur) als via telefoon of skype zijn! De optie tot een intakegesprek is er ook als jij het nog niet 100% zeker weet, en deze zijn altijd geheel vrijblijvend!

 

Na het intakegesprek volgt een vragenlijst die je in moet vullen zodat ik jouw plannen zo goed mogelijk op jou af kan stemmen!

 

Nadat jij jouw voedings en trainingsplan hebt ontvangen is er de mogelijkheid om 1 gratis technieksesssie/training van mij te ontvangen op de check-up/personal trainings-locatie. Hier ga ik jou leren hoe jij kan trainen op een manier die perfect bij het schema past, kan ik eventuele vorm-foutjes eruit halen en eventuele vragen wat betreft de trainings-plannen beantwoorden

Builth Coaching- Part2

Nu kan het coaching-traject beginnen! Hierin zullen wij wekelijkse check-ins over de mail hebben die alle belangrijke punten van de coaching zullen omvatten. Hier volgt vaak een gesprek uit over hoe we dingen kunnen finetunen en aanpassen, zo weet ik altijd hoe het met jou gaat!

 

Naast de checkins ben ik bereikbaar op mobiel voor vragen die spoed vereisen. Daarnaast doe ik ook fysieke check-ups, zowel op mijn locatie in Deurne als via Skype of een belafspraak, dus afstand hoeft geen probleem te zijn! Dit doen we wanneer 1 van ons het nodig vindt of als we elkaar al een tijd niet hebben gezien om alles te bespreken en de plannen waar nodig aan te passen.

 

Gewicht, gegeten calorieën, training en persoonlijke situaties worden dagelijks in een online-bestand ingevoerd zodat ik deze altijd in kan zien en waar nodig bij kan sturen zonder dat hier een bericht van jouw kant voor nodig is!

 

Ik ben een coach met passie die veel van je zal vragen, maar ook heel veel terug zal geven!

Physique offseason-coaching

Wil jij next level gaan in jouw fysiek, afvallen, écht aan de slag gaan met jouw doelen, een verstoorde relatie met voeding waardoor je moeite hebt om minder of juist meer te eten, of heb jij een wedstrijd op het oog voor de toekomst waar jij samen met mij naartoe wil werken? Dan is dit het perfecte pakket voor jou!

 

We gaan hier door elkaar wekelijks te spreken door middel van check-ins en whatsapp-gesprekken werken aan jouw doelen: wat gaat goed en wat staat ons in de weg om nog meer resultaat te gaan boeken? Zo komen we langzaam in een flow van alles doen wat goed werkt voor jou en breken we al jouw gewoontes die destructief zijn voor je progressie beetje bij beetje af! Optimalisatie is waar we naar op zoek zijn, want resultaat is wat gaat bepalen of we doorzetten of een terugval gaan krijgen: iets wat ik niet van plan ben om te laten gebeuren!

 

Denk jij dat ik jou kan helpen of wil je eens praten over de mogelijkheden, stuur een mailtje en je hoort snel van me terug!

 

PS. Wedstrijdatleten die terug naar offseason-coaching gaan die krijgen 15% korting

wedstrijdprep coaching 16-weken

Wil jij een wedstrijd doen, shinen on stage en je op je allerbest laten zien onder de felle podiumlampen?

 

Dan help ik je daarbij voorbereiden. Hier wordt het een stuk serieuzer en zal er ook meer van je worden verwacht, want succesvol op het podium staan is niet zomaar voor iedereen weggelegd.

 

Ik heb mijn standaard hoog liggen en besteed veel tijd in mijn atleten, en dat verwacht ik ook terug! Zeker richting een wedstrijd kan je van mij verwachten dat ik er extra dicht op zit. Ik zet de standaard voor mijn atleten hoog, maar nog hoger voor mezelf. Dit is tot nu toe altijd de weg naar een goede plaatsing geweest met mijn atleten!

 

Check-ins en check-ups worden richting de wedstrijd meer en meer: we willen dan niks laten liggen en alles moet worden geoptimaliseerd. We gaan samen poseren aangezien de presentatie van jouw fysiek op het podium je gaat maken of breken! En je plannen zullen wanneer nodig worden aangepast. Ieder proces is daarin anders en hoe een prep precies gaat verlopen weet je nooit helemaal zeker… Dat we er alles aan doen om het zo optimaal en makkelijk mogelijk gaan maken is een ding dat wel zeker is!

 

Ik coach van bikini tot bodybuilding tot muscular men’s physique! Als jij bereid bent hard te werken, help ik jou overal naartoe!

 

In zo een intens traject is het echter belangrijk dat het goed tussen de coach en atleet klikt, net zoals bij de atleten die nu in de client highlight staan, dan zie je meteen wat er dan allemaal mogelijk is!

 

Heb je interesse? Laat een berichtje achter en dan praten we er over!

Inschrijfformulier

Heb jij een dienst gevonden die bij jou past, ben jij opzoek naar wat meer informatie of ik de juiste persoon ben die jou naar jouw doelen kan helpen, of wil je gewoon zo snel mogelijk beginnen?

Stuur dan jouw applicatie in, dan kom ik zo spoedig mogelijk op je terug!

Je tekent nergens voor als je je applicatie instuurt, dit is geheel vrijblijvend! Ook mag je altijd een beroep doen op een intake gesprek op locatie, een skype gesprek of een belafspraak! allemaal geheel vrijblijvend!

*Elke mail zal binnen 1 dag, maar vaak zelfs binnen enkele uren worden beantwoord… heb jij dan nog geen mail ontvangen? kijk dan in je spam of reclamebox…daar zal deze dan waarschijnlijk in staan!*