Builth CoachingPersonal training Deurne - Builth - Personal training voor jouw doelen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Personal Training

1 time a week 60-min

Het spreekwoordelijke steuntje in de rug!

 

Hier gaan wij 1x per week samen trainen, we gaan samen doelen stellen wat we in onze samenwerking willen bereiken. Het begin hiervan zal hoogstwaarschijnlijk bestaan uit correct leren trainen, overal een goede vorm hanteren en waar nodig pijntjes in het dagelijks leven eruit te halen door het lichaam te gaan gebruiken en trainen zoals het ooit bedoeld was!

 

Dit is het pakket voor iedereen die zijn gezonde doelen aan wil gaan pakken, maar niet echt weet hoe dit moet. Daarom neem ik tijdens, en in de bespreking na onze sessies de tijd om jouw vragen te beantwoorden; hoe en waarom we hetgene doen wat we doen. Want ik geloof erin dat je je het beste aan een plan kan en wil houden, als je snapt waarom je het doet. Daarom zal ik hier ook veel tijd aan besteden tijdens onze samenwerking!

 

Personal training is los, per 3, 6 of 12 maanden verkrijgbaar. Des te langer het abonnement des te gunstiger de prijzen worden natuurlijk, zo kunnen we het voor beiden zo gunstig mogelijk maken!

 

Lijkt Personal training jou wel iets maar twijfel je of het helemaal jouw ding is? neem dan contact met me op dan plannen we samen een vrijblijvende try-0ut sessie in, zo kunnen we kijken of dit iets voor jou is en kan ik jou een goed vooruitzicht geven, van hoe onze toekomstige samenwerking eruit zal gaan zien voor jou!

 

Coaching en Personal training gaan in mijn ogen hand in hand voor de beste resultaten. Met coaching erbij heb je het totaalpakket en zal alles; jouw training, voeding, lifestyle aan bod komen zodat als jij jouw doelen samen met mij hebt gehaald jij perfect weet wat je moet doen om deze te onderhouden!

 

Dat is de reden dat ik 50% korting aanbied op elk coachingspakket naar jouw keuze ! Het is niet verplicht maar wel de eerste tip die je al gratis van mij zal krijgen.

2 times a week 60-min

Een echte Houvast! Het standaard pakket!

 

Met dit pakket gaan wij 2x per week samen trainen!

 

Door dit extra contactmoment kunnen we wekelijks zowel 1x je boven- als je onderlichaam trainen, doordat we elke week 2x samen trainen kunnen we ervoor zorgen dat je contant hard en correct blijft trainen, geen foutjes in je form omdat ik toekijk en verbeter waar nodig, en geen setjes te snel afgekapt omdat ik er ben om jou te pushen. Dit klinkt al goed vindt je niet?

 

Daarnaast kan je de overige trainingsdagen die je zonder mij doet ook beter dan ooit trainen in de gym, omdat ik een trainingsplan maak voor de dagen dat je niet samen met mij traint. Zo weet je zeker dat ook de trainingen die je zonder mij doet in het teken van progressie en zal je zien dat je elke training stappen gaat maken, zowel in kracht, kennis en uitvoering van de oefening… een recept tot vooruitgang en het bereiken van jouw doelen als je het mij vraagt!

 

Voeding is van ongekend belang in een dergelijk proces om er alles uit te kunnen halen, daarom is er ook de optie om gratis voedingsbegeleiding te krijgen net zoals je in de reguliere Coaching zou krijgen. Voedingsplannen die passen bij jouw leven en jouw doelen, of dit nu afvallen, spier aankomen of een combi van beiden is maakt niet uit, alles is mogelijk en we gaan er ook alles aan doen om jou je langverwachte resultaat te laten behalen.

 

Coaching en Personal training gaan in mijn ogen hand in hand voor de beste resultaten. Met coaching erbij heb je het totaalpakket en zal alles; jouw training, voeding, lifestyle aan bod komen zodat jij gaandeweg het proces precies leert hoe jij met voeding om moet gaan om jouw doelen te behalen, verjaardagen, uiteten of een feestje? ik ga jou leren hoe jij dit in je leven kan gaan verwerken zonder je resultaten op hoeft te geven. maar ook zodat als jij jouw doelen samen met mij behaald hebt, jij precies weet wat je moet doen om deze te behouden!

 

Physique coaching is bij 2x personal training in de week volledig inbegrepen! Niets houdt jou nu nog tegen om jouw doelen te behalen!

3 times a week 60-min

PRO

wij gaan 3x per week samen trainen, en jij laat niks aan het toeval over om jouw doelen te behalen!

 

3x per week samen trainen.

3x per week je uitvoering perfectioneren.

3x per week gepusht worden om maximaal resultaat te behalen.

3x per week optimaal met mij werken om jouw doelen te behalen.

 

Net als bij het 2x per week pakket is er de optie om voeding te optimaliseren zodat we op zowel training- als voedingsvlak er alles uit gaan halen wat erin zit!

 

Alles is geoptimaliseerd zodat we progressie op progressie op progressie kunnen gaan boeken!

 

plan een vrijblijvende gratis sessie met mij in zodat jij kan voelen hoe het is om met mij te trainen, en in te zien hoeveel sneller ik jou kan brengen naar waar jij al jaren had willen zijn!

 

Coaching en Personal training gaan in mijn ogen hand in hand voor de beste resultaten. Met coaching erbij heb je het totaalpakket en zal alles; jouw training, voeding, lifestyle aan bod komen zodat jij gaandeweg het proces precies leert hoe jij met voeding om moet gaan om jouw doelen te behalen, verjaardagen, uiteten of een feestje? ik ga jou leren hoe jij dit in je leven kan gaan verwerken zonder je resultaten op hoeft te geven. maar ook zodat als jij jouw doelen samen met mij behaald hebt, jij precies weet wat je moet doen om deze te behouden!

 

Physique coaching/ prep coaching is bij 3 x personal training in de week volledig inbegrepen! Niets houdt jou nu nog tegen om jouw doelen te behalen!

personal training 60min

ik kijk een keer met je mee!

trainings/techniek-sessie +/-90,min

finetunen van jouw training

 

Dit is perfect voor als je zelf al super goed onderweg bent, we gaan hier samen een keer trainen en in deze lange trainingssessie zal ik je alles leren van de basis tot aan de gevorderde dingen!

 

“Hoe moet je nu squatten?”, “Ik heb altijd last van mijn rug bij de legpress!” “mijn knieën doen pijn als ik benen train” zijn veel van de dingen die ik hoor bij de cliënten die een technieksessie bij mij afnemen. Door goed naar de technieken, algehele houdingen, jouw fysieke toestand en mogelijke blessures die wellicht voortgekomen zijn uit het “fout” trainen, te kijken. Kunnen we deze problemen verhelpen en zal deze investering ervoor zorgen dat jij in de toekomst veel meer uit jouw trainingssessies kan halen!

 

Coaching clienten krijgen deze bij de start van hun traject altijd een gratis van mij, en voor elke sessie daarna een 20% korting.

Inschrijfformulier

Heb jij een dienst gevonden die bij jou past, ben jij opzoek naar wat meer informatie of ik de juiste persoon ben die jou naar jouw doelen kan helpen, of wil je gewoon zo snel mogelijk beginnen?

 

Stuur dan jouw applicatie in, dan kom ik zo spoedig mogelijk op je terug!

 

PS. je tekent nergens voor als je je applicatie instuurt, dit is geheel vrijblijvend! Ook mag je altijd een beroep doen op een intake gesprek op locatie, een skype gesprek of een belafspraak! allemaal geheel vrijblijvend!

 

*Elke mail zal binnen 1 dag, maar vaak zelfs binnen enkele uren worden beantwoord… heb jij dan nog geen mail ontvangen? kijk dan in je spam of reclamebox…daar zal deze dan waarschijnlijk in staan!*