Ontvang de gratis course die jou van A-Z leert hoe jij een perfect dieet op kan bouwen in 2 uur

Pierre van pelt
Pierre van pelt
2023-05-04
Echt een top coach op zowel coaching als persoonlijk vlak hele fijne en goede samenwerking mogen hebben met Tigo. Een coach die met heel veel kennis en ook een geweldige persoonlijkheid valt goed mee te werken en lachen!
Lisa Bakker
Lisa Bakker
2023-02-07
Nu al een aantal jaren onder coaching van Tigo. Tigo heeft duidelijk veel passie voor zijn werk en daarbij erg toegankelijk. Snel bereikbaar, haalt altijd het beste uit je jezelf wilt knallen tot de limit.
Marissa Meulendijks
Marissa Meulendijks
2022-07-31
Al langere tijd bij Tigo onder Coaching. Ik trainde al een aantal jaar maar lang verkeerd getraind , door een aantal personal trainingssesies van Tigo merk ik echt verschil qua trainen, nu voel ik welke spier ik train. Ook na mijn 1e wedstrijd niet lekker in een flow komen veel vreetbuien, genoeg kilos aangekomen, door coaching van Tigo kan ik eindelijk zeggen dat ik weer lekker in de flow kom, de kilo's gaan er langzaam weer vanaf. Op naar uiteindelijk weer bekers binnen harken en een verbeterde shape neer te zetten op het podium olv Tigo (Builth Coaching) In een woord Top
Lisa Bakker
Lisa Bakker
2022-07-06
Meer dan tevreden. Tot twee keer aan toe meegedaan met het physique project. Ik heb nog steeds veel baat bij de dingen die ik daar heb geleerd en ben hierdoor ook nog steeds gemotiveerd. Tigo is heel toegankelijk, meedenkend en inspirerend. Ook na je traject kun je altijd bij hem terecht.
Thijs de ruiter
Thijs de ruiter
2022-07-06
Als je naar Tigo luistert ga je 100% winnen / je doel behalen!
Ramon Doornbos
Ramon Doornbos
2022-07-06
Heb meegedaan aan het physique project van Tygo. Hier in korte tijd veel geleerd en daarmee de basis gelegd voor de progressie die ik in de maanden erna heb gemaakt. Tygo is duidelijk, direct en vertelt wat je moet horen. Daarnaast kan je regelmatig stuk gaan om zijn droge humor en teken skills 😉 Kortom een aanrader voor iedereen die progressie wilt maken!
Kevin XXL Nutrition
Kevin XXL Nutrition
2022-07-06
Een jonge coach met een duidelijke visie en enorme hoeveelheid aan kennis. Altijd meedenkend in oplossingen, niet in problemen! Tigo wil altijd het onderste uit de kan halen en het liefst nog door de bodem heen. Ontzettend behulpzaam en een aanrader voor iedereen die een leerzaam traject wil volgen. Zowel voor beginners als gevorderde klanten
Anouk Peskens
Anouk Peskens
2022-05-11
Aanrader! Ik ken Tigo nu al een aantal jaar en heb verschillende trajecten met hem meegemaakt. Hij is zeer professioneel en heel gepassioneerd in wat hij doet. Telkens blijf ik bij hem terug komen en leer steeds meer bij!
Boy Savelkouls
Boy Savelkouls
2022-01-04
Duidelijke coach die weet waarover hij spreekt en het in gemakkelijke taal kan door communiceren. Tigo zegt niet alleen wat je moet doen, maar legt je ook uit waarom en wat de consequenties van dingen zijn.