Wil jij ongekende progressie boeken terwijl je leert hoe je moet eten en trainen voor

jouw next level Physique?

kijk dan naar the Physique project, een 8 weken plan om jouw lichaam te transformeren en een succesformule aan te leren om harder dan ooit vooruit te gaan!

We gaan samen met een dedicated groep mannen en vrouwen, strijden. Om in 8 weken zo veel mogelijk resultaat te boeken en de hoofdprijs mee naar huis te nemen!

Hoe gaan we samen jouw resultaten behalen?

Workouts

Je krijgt van mij uitdagende workouts die ervoor gaan zorgen dat jij vanaf dag 1 spiermassa op kan gaan bouwen.

Voedingsplan

Een aangepast voedingsplan in combinatie met een hele hoop leerzame lessen, waardoor voeding nooit meer de reden kan zijn dat je geen progressie boekt.

Community

Join een groep like-minded strijders, die samen met jou deze challenge gaan doorlopen. Het teamwork binnen de challenge is een sterk punt van de Physique project.

Group calls

Je kan joinen in wekelijkse group calls die ruimte geven om al je vragen met diepgang te beantwoorden. Daarnaast kunnen we inzoomen op de meest recente struggles binnen de challenge.

Whatsapp groep

Join de private whatsappgroep zodat we connected blijven als community en we samen naar de doelen kunnen werken!

Lange termijn progressie-plan

Je zal na de challenge geholpen worden met een reverse diet, zodat de behaalde resultaten ook behouden kunnen worden en je door de hele cyclus van vetverlies en spiermassa bouwen gaat.

Krijg gedurende THe physique project gratis access tot Builthnation!

140+ videos

Gebruik de ruim 140 video's om je uitvoering te perfectioneren, de oefeningen in je trainingsplan zijn ook gekoppeld aan deze video's!

Makkelijk, perfect leren trainen

Het lijkt soms wel of je een complete opleiding nodig hebt om goed te leren trainen, nou ik heb die opleiding gedaan zodat ik het jou makkelijk uit kan leggen!

Leren trainen waar je ook bent

Waar je ook bent kan je inloggen en een video opnieuw kijken om de form helemaal te perfectioneren!

Claim jouw plaats om mee te doen!!

Vorige keren was The Physique project al voor het einde uitverkocht… Dont miss out!

SCHRIJF JE IN!

Resultaten uit de vorige ronde!

Join the Physique project

the-physique-project
Daag jezelf uit om in 8-weken in de beste shape te komen, door plateau’s heen te breken en een progressiemodel voor de toekomst aan te leren.

Resultaten uit de vorige ronde!

FAQ

Krijg ik elke week een nieuw schema?
Dit ligt volledig aan jouw progressie, we passen pas iets aan als dat nodig is, “never change a winning team”. Met de wekelijkse checkins gaan we zien of verandering nodig is, maar ik ga er vanuit dat we door meerdere fases met nieuwe plannen gaan lopen!
Wordt er rekening gehouden met mijn allergieën?
Iedereen krijgt een intake om de voedingsplannen zo goed mogelijk te kunnen maken, intoleranties, hoeveelheid maaltijden, moment van trainen en allergieën zijn dan een van de dingen waar rekening mee wordt gehouden.
Wat houden de calls precies in?
De calls zijn zoom calls, het meest waardevolle deel van de Physique project 2020 wat ik zeker terug wilde laten komen! 1 avond per week zal er een call plaatsvinden waarin je al je vragen en problemen kan delen zodat ik en misschien andere deelnemers die kunnen beantwoorden. Zo kunnen we alle problemen die zich voordoen tijdens de challenge de kop in drukken!
Zijn de trainingsplannen voor thuis of voor in de sportschool?
Gezien we denk ik allemaal zo blij zijn dat de sportscholen weer open zijn, zal de basis in de gym zijn, is jouw sportschool nog niet helemaal open of met beperkt aantal mensen denk ik graag met je mee voor eventuele thuistrain opties.

Join the Physique project

the-physique-project
Daag jezelf uit om in 8-weken in de beste shape te komen, door plateau’s heen te breken en een progressiemodel voor de toekomst aan te leren.