12-weekse challenge waar we progressie makkelijk maken!

Een framework voor progressie leren wat je zowel tijdens, als na de challenge op een makkelijke manier resultaat zal leren boeken!

Complete persoonlijke plannen

Niet weten wát je moet doen is voor velen de bottleneck voor hun progressie, doordat we meteen vanaf het begin de plannen op maat maken, kunnen we vanaf dag1 progressie gaan boeken!

Een coach die voor je klaar staat

Een coach die je stuurt, die voorkomt dat je fouten gaat maken die ervoor zorgen dat je niet vooruit gaat en een stok achter de deur!

Resultaat gedreven

De 12-weken transformatie is het doel, die gaat er komen!

Maar zoals wij het aan gaan pakken in die 12 weken zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen om progressie te blijven boeken als die 12 weken voorbij zijn en je zelf aan de slag gaat!

12-week durende challenge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

24/7 contact met coach

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Custom trainingsplannen

Alle plannen worden op maat gemaakt zodat deze precies passen bij jouw doelen en wat er mogelijk is in jouw sportschool!

Voedings-app met 450+ recepten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Videocursus voor educatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Complete video-database

Alle oefeningen die je uit moet voeren zijn ondersteund met een video waarin ik je precies uitleg hoe de oefening moet, zo is het net alsof je een personal trainer bij je draagt!

TRANSFORMATIES

Al deze transformaties zijn gemaakt in 8 weken, dit nieuwe verbeterde programma is 12 weken…. dus er is nog meer te behalen dan je hieronder ziet!

Wat anderen ervan vonden:

Stap 1: trainingsplan met video's

Je krijgt een trainingsplan dat past bij jouw doelen zodat je in de sportschool precies weet wat je moet doen, bij elke oefening hoort ook een video waarin ik precies uitleg hoe die oefening moet! 

man of vrouw, 3x per week of 5x per week, alles kan! 

Stap 2: BUilthnation toegang

Builthnation, mijn database met meer dan 200 video’s die jouw stap voor stap dichter naar jouw doel gaan helpen

Elke oefening van het trainingsplan heeft een stap voor stap toelichting over de uitvoering van de oefening, maar er is ook nog  meer informatie over voeding, training, minicuts etc… voor de echte leergierigen dus meer dan genoeg!

Hier kan je ook ruim een maand gebruik van maken!

Website header-min

Passie voor progressie

Progressie is onze drijfveer, maar die komt niet zomaar aanwaaien, daarvoor combineren wij de 2  factoren die in mijn opinie het meest voor resultaat zorgen, KENNIS en HARD WERK. We gaan leren om hier het meeste uit te halen. 

PASSIE is hetgene dat ervoor zorgt dat we elke dag op komen dagen.

PTT core

Progressie is het doel

Resultaat komt niet voor niks, daarvoor hebben we een combinatie van hard en slim werk voor nodig, met die combinatie kunnen we grootse stappen maken! Dát en nog veel meer, ga ik je leren!

Meer dan alleen een voeding en trainingsplan

In échte coaching zijn de plannen die je krijgt maar een klein deel van de waarde/inhoud van de coaching, we nemen alles onder de loep, alles waar te optimaliseren valt, en dat presenteert zich niet alleen in de sportschool maar ook in je slaap, energie, zelfvertrouwen en krachtige lichaam!

"Online" coaching

Online  omzeilt het probleem van tijd en plaats, we kunnen waar dan ook, wanneer dan ook connecten om uit elke situatie het meest optimale  te halen, elke dag van de week!

Educatief

Ik geloof erin dat je iets pas optimaal kan doen als je het snapt én kan toepassen, in mijn coaching steek ik veel tijd om uit te leggen wat we doen en waarom we het doen, zo kunnen plannen nog beter tot uitvoering komen.

Coaching is communicatie

We communiceren meerdere keren per week, zowel door wekelijkse checkins als via whatsapp, zo lopen de plannen altijd in 1 lijn met de doelen wie we hebben gesteld en de resultaten die we willen behalen. Naar mijn mening moeten plannen altijd in lijn lopen met onze doelen, door de korte lijntjes kunnen wij hier meteen in schakelen waar nodig!

Online meetings

Wanneer nodig, niet periodisch, daar geloof ik niet in. Maar meteen als het nodig is…dat heeft nut! Dan schakelen we meteen om; zo lossen we meteen problemen op, perfectioneren we dieet en training en en spreken we plannen/doelen door. zo werken we altijd optimaal.