The Physique project

Wil jij ongekende progressie boeken terwijl je leert hoe je moet eten en trainen voor 

jouw next level Physique? 

 

kijk dan naar the Physique project, een 8 weken plan om jouw lichaam te transformeren en een succesformule aan te leren om harder dan ooit vooruit te gaan!

 

 Vanaf 21 Augustus

gaan we samen met een dedicated groep mannen en vrouwen, strijden. Om in 8 weken zo veel mogelijk resultaat te boeken en de hoofdprijs mee naar huis te nemen! 

Hoe gaan we samen jouw resultaten behalen?

je Krijgt van mij uitdagende workouts die ervoor gaan zorgen dat jij vanaf dag 1 spiermassa op kan gaan bouwen.

Een aangepast voedingsplan in combinatie met een hele hoop leerzame lessen, waardoor voeding nooit meer de reden kan zijn dat je geen progressie boekt.

Join een groep like-minded strijders, die samen met jou deze challenge gaan doorlopen. Het teamwork binnen de challenge is een sterk punt van de Physique project.

Je kan joinen in wekelijkse group calls die ruimte geven om al je vragen met diepgang te beantwoorden. Daarnaast kunnen we inzoomen op de meest recente struggles binnen de challenge.

In de private facebookgroep kan jij al je vragen stellen, worden de wekelijkse checkins gedaan en komen alle updates en leerzame dingen omtrent de challenge.

Je zal na de challenge geholpen worden met een reverse diet, zodat de behaalde resultaten ook behouden kunnen worden en je door de hele cyclus van vetverlies gaat.

prijzen Physique project zonder Builth

Claim jouw plaats om mee te doen!!

Vorige keren was The Physique project al voor het einde uitverkocht…

Dont miss out!

 
Woensdag 18-8 is de laatste dag dat jij je in kan schrijven!
Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Resultaten uit de vorige ronde!

Join the Physique project 2021

Daag jezelf uit om in 8-weken in de beste shape te komen, door plateau’s heen te breken en een progressiemodel voor de toekomst aan te leren.

Resultaten uit de vorige ronde!

FAQ​

Dit ligt volledig aan jouw progressie, we passen pas iets aan als dat nodig is, “never change a winning team”. Met de wekelijkse checkins gaan we zien of verandering nodig is, maar ik ga er vanuit dat we door meerdere fases met nieuwe plannen gaan lopen!

Iedereen krijgt een intake om de voedingsplannen zo goed mogelijk te kunnen maken, intoleranties, hoeveelheid maaltijden, moment van trainen en allergieën zijn dan een van de dingen waar rekening mee wordt gehouden.

De calls zijn zoom calls, het meest waardevolle deel van de Physique project 2020 wat ik zeker terug wilde laten komen! 1 avond per week zal er een call plaatsvinden waarin je al je vragen en problemen kan delen zodat ik en misschien andere deelnemers die kunnen beantwoorden. Zo kunnen we alle problemen die zich voordoen tijdens de challenge de kop in drukken!

Gezien we denk ik allemaal zo blij zijn dat de sportscholen weer open zijn, zal de basis in de gym zijn, is jouw sportschool nog niet helemaal open of met beperkt aantal mensen denk ik graag met je mee voor eventuele thuistrain opties.

Join the Physique project 2021

Daag jezelf uit om in 8-weken in de beste shape te komen, door plateau’s heen te breken en een progressiemodel voor de toekomst aan te leren.